Professional Lead Generators

Ons meest succesvolle vorm van dienstverlening is die van een Lead Generator. Op basis van  jarenlange beurservaring hebben wij een unieke training ontwikkeld. Onze professionele – en door ons persoonlijke opgeleide Lead Generators benaderen rond uw beursstand bezoekers actief. Middels een door ons op maat gemaakt script selecteren zij pijlsnel uw doelgroep die voldoet aan de door u gestelde criteria.

Hierna introduceren zij de gesprekspartner bij uw standbemanning. Kortom, wij leveren uw salesmensen gekwalificeerde leads aan die wij eerder al filterden en selecteerden op doelgroep en criteria.  De dynamiek op uw stand verandert als nooit tevoren. Uw focus is van nu af aan: to the point, snel en salesgericht. 

Hospitality Hostess / Business Hostess

Representatieve gastvrouwen voor een hartelijke ontvangst van bezoekers op uw stand of event en verzorging van uw gasten.

Hospitality Models

Promotiedames met extra good looks

Registratie Hostess

Een professionele en nauwkeurige registratie van bezoekers aan vakbeurzen of congressen is van groot belang voor organisatoren van deze events. Registratiehostesses bieden support in de begeleiding en verwijziging van uw deelnemers en kunnen geheel zelfstandig worden ingezet als bijv. sprekers- of VIP begeleiding

Vertaal assistentie

Heeft u buitenlands bezoek en wilt u dat de communicatie vlekkeloos verloopt gedurende uw event of vergadering? Tophostess biedt u een internationale poule professionele gastvrouwen die op charmante wijze uw gezelschap begeleidt. Talen waarvoor u bij ons terecht kunt zijn o.a. Russisch, Italiaans, Pools, Portugees, Spaans, Frans, Turks, Duits.

presentator

Presentatoren

Of het nu gaat om een productpresentatie op de stand of het presenteren van uw theaterprogramma: onze presentatoren staan voor u klaar. Op een enthousiaste wijze worden de sprekers in het theater ge├»ntroduceerd en welkom geheten, tevens ondersteund de presentator tijdens een vragenronde. 

VIP service

Verwelkom uw gasten met klasse met onze VIP service. Of u nu een gecertificeerde Butler of Priv├ę chauffeur zoekt. Wij ontvangen uw gasten met alle egards, op luchthavens, hotels of iedere andere locatie. Desgewenst met onze luxe Mercedes S-klasse. 

Receptionistes

Receptionistes voor tijdelijke of permanente bemanning van uw receptie.

Heeft u speciale wensen ten aanzien van looks, talenkennis of styling? Laat het ons weten. Er is veel mogelijk!